«El futbolista karateka»: la Penya dels Tigres i el futbol

portada-i6n2029730

 

Si t’agrada la lectura, els misteris, les investigacions detectivesques i buscar proves per resoldre un cas és molt probable que tinguis el mateix esperit que els integrants de La Penya dels Tigres. Però si, a més, també t’agrada el futbol, aleshores no et pots perdre “El futbolista karateka”, un dels episodis més estranys amb que aquest grup d’amics i investigadors s’ha enfrontat.

DSC_0685

En Pau ha guanyat un entrenament especial amb un dels futbolistes més famosos del moment, el Xavi Cros. Aquest, però, sembla haver-se tornat completament boig, ja que el descobreixen entrant a botigues de porcellana i joies i destrossar-les a base de cops de peu.

Els policies van emetre una ordre de recerca contra el karateka a tots els cotxes patrulla i van tranquil·litzar la dona, que estava molt trasbalsada per l’atac.

– Tots aquests danys… qui em pagarà les coses trencades? – es va lamentar.

– No està assegurada? – va preguntar un dels policies.

La venedora va somriure amb tristesa i va dir:

– Sí, però no sé si estic assegurada contra un futbolista karateka.

DSC_0686

La situació resulta d’allò més estranya per al Pau, la Virgi i el Lluc, els tres Tigres que no pararan fins a investigar i resoldre què és el que en realitat està passant.

Al televisor va sonar la sintonia d’un programa de notícies local. La primera informació era dedicada a l’incident del futbolista karateka. La policia no tenia cap pista concreta encara, però el cas havia aixecat molta expectació.

DSC_0688

El futbolista karateka” és un altre dels casos d’aquest grup d’amics apassionats de les investigacions i que trobareu en un volum que inclou una altra aventura: “Els aiguamolls dels EsperitsDSC_0687

L’AUTOR

Thomas Brezina és el creador de l’exitosa sèrie «La Penya dels Tigres«, publicada per l’Editorial Cruïlla. Ell mateix explica que l’agrada molt escriure les històries interessants i divertides que l’hauria agradat llegir de petit.

Autor de més de quatre-cents llibres, és també ambaixador de l’UNICEF per Àustria i ha escrit guions per programes de televisió.

Un comentario en “«El futbolista karateka»: la Penya dels Tigres i el futbol

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s