Sèrie «Els Tiki Taka», de l’editorial Animallibres

 

 

Un nou equip s’acaba d’incorporar al Futbol Club de Lectura. Es tracta del “Tiki Taka”, de Joan Portell i Raimon Portell, amb dibuixos de Danide i publicat per l’editorial Animallibres.

La primera edició és de fa ben poc (març de 2014), i si no m’equivoco durant la celebració de l’última edició de la Setmana del Llibre en Català es va fer un acte de presentació de la sèrie.


tiki taka 2

El vídeo promocional que encapçala aquest article va acompanyat de la següent explicació sobre la sèrie:

“Els Tiki Taka” és més que un equip de futbol: és una manera d’entendre el joc, l’amistat i la vida. “Els Tiki Taka» és una col·lecció de llibres per a joves a partir d’11 anys on la literatura de qualitat i el futbol es barregen per a crear aventures ben divertides, protagonitzades per un grup d’amics, els jugadors del Tiki-Taka.

En el primer volum trobem un resum sobre els integrants de l’equip i se’ns situa en algunes de les aventures que trobarem.

La ressenya és la següent:

En Xavi, l’Andrés i els seus amics viuen a Sant Romà, un poble entre el mar i la muntanya. Han muntat un equip de futbol, els «Tiki Taka«. Volen jugar com el FC Barcelona. És el seu model, són els seus ídols. De moment, intenten progressar per les diverses lligues de futbol del país. Però també s’han d’enfrontar a altres reptes. A més d’intentar guanyar l’equip de futbol del Casino, els seus màxims rivals, miraran de resoldre uns misteriosos robatoris, descobriran un negoci tèrbol que s’ha instal·lat en una granja a tocar del poble, ajudaran una família que acaba d’arribar… Els Tiki-Taka són aventura, futbol, humor, i ganes de fer una mica millor un món que no és perfecte.

De moment s’ha publicat el primer volum, “La pilota robada”, estant en preparació el segon: “Les magdalenes també juguen”.

tiki taka 3

Ben aviat publicaré un article sobre “La pilota robada”, on s’explica la història del naixement d’aquest nou equip de futbol anomenat “Els Tiki Taka”.

tiki taka 1

3 comentarios en “Sèrie «Els Tiki Taka», de l’editorial Animallibres

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s