«Chiquitín F. C.», un documental de Sara Lozano

 

Avui és divendres, i com altres setmanes aprofitem per enviar-vos al cinema a veure alguna pel·lícula relacionada amb el futbol. Avui, però, el que us recomanem des del Futbol Club de Lectura és un documental molt especial i emotiu que descobrim gràcies a la Revista Líbero.

Es tracta d’una obra realitzada per Sara Lozano que mostra la història del «Chiquitín F. C.«, un equip de futbol sala integrat exclusivament per dones.

Fins aquí, res estrany, oi? Doncs el més increïble és que les dones que integren l’equip tenen … més de 70 anys!!! Al documental podem seguir el procés d’entrenament, la professionalitat amb que es prenen tot el que té a veure amb l’aprenentatge i la formació. I, sobretot, destaca la il·lusió que hi posen en fer una cosa que els agrada i per a la qual l’edat no és un obstacle.

Imatge de www.revistauncanio.com.ar

Trobareu una explicació més extensa en aquest article de la revista Líbero, y en aquest altre de la Revista Un Caño, on es publica originalment la història.

Gaudiu-lo, perquè val molt la pena.

També us deixem amb el documental sencer per al qual es va fer el reportatge sobre el Chiquitin FC. Es tracta del film «Heroicas», on es descriuen diferents històries de coraje, perseverança i superació de dones a través del futbol.

Una autèntica meravella.

 

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s