«Llegir més», carta d’un lector de La Vanguardia sobre futbol i lectura

Imatge de www.culturalaboratoriocultura.blogspot.com

A l’edició d’avui de La Vanguardia trobem una interessant carta escrita per un lector que porta per títol «Llegir més» i on parla de … futbol i lectura!

Evidentment, la carta, signada per Antoni Vilanova de Barcelona havia de formar part de la plantilla del Futbol Club de Lectura. És aquesta:

Llegir més

Segons el baròmetre del CIS, el 35% dels espanyols no llegeixen mai o quasi mai. És a dir, un de cada tres ciutadans de l’Estat. La dada resulta molt preocupant i encara més si la comparem amb països com Finlàndia, on es llegeixen de mitjana 47 llibres anuals. Segons el CIS, el motiu pel qual no es llegeix és que no agrada o no interessa o per manca de temps. Casualment, l’escriptor escocés Philip Kerr ha declarat que vol que els homes tornin a llegir (les dones llegeixen molt més). Com que molts ho volen fer però no troben el llibre apropiat, ha presentat a la trobada de novel·la negra de Barcelona una nova sèrie criminal ambientada en el món del futbol. Amb humor, intriga, sexe, personatges inspirats en Mourinho i d’altres, explicant moltes interioritats del món del futbol, atès l’enorme pes que té en la nostra societat, i que actua com un antídot i com una forma d’escapar de la realitat injusta dels desnonaments o la corrupció. Benvingut sigui, si fa augmentar el nombre de lectors.

ANTONI VILANOVA. Barcelona

 

Philip Kerr. Imatge de www.edinburghnews.scotsman.com

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s