Barçakids número 22: s’apropa el Nadal!

IMG_20141130_0002

Barçakids és un programa desenvolupat per la Fundació del Futbol Club Barcelona que té com a principal objectiu el del foment dels valors a través de l’esport. Tal i com es pot llegir a la seva pàgina web, s’adreça a nens i nenes de 6 a 12 anys, i pretén fomentar i consolidar el sistema de valors dels infants a través dels principis pedagògics de l’esport i el joc i de la participació activa i inclusiva.

L’objectiu és, amb rigor pedagògic, però al mateix temps per mitjà de procediments molt dinàmics i innovadors, promoure en els infants l’anàlisi i el coneixement d’hàbits i actituds que generin canvis per ajudar-los a créixer a nivell personal i col·lectiu, mitjançant l’esport, que és, en tot moment, l’eix motivador de l’aprenentatge.

Una de les eines del programa és una revista que s’encarta l’últim diumenge de cada mes en el diari El Punt Avui i on es troben diferents seccions i articles molt interessant que tracten sobre temes diversos.

I sempre amb l’aparició de referències, pòsters i altres materials relacionats amb jugadors dels equips de les diferents seccions del Futbol Club Barcelona.

IMG_20141130_0003

Avui ha sortit el número 22, corresponent a Novembre de 2014, i hi podem trobar, entre molts altres articles, alguns centrats en les properes festes nadalenques, amb idees per fer un calendari d’advent, decorar l’arbre, fer postals nadalenques o cuinar galetes. També les seccions habituals com el conte, que en aquest número és “El crit que va canviar el món”, les aventures de la Blue Scarlet, el còmic de l’Sportman i molts altres continguts.

Barçakids 1

Totes les revistes es poden descarregar des d’aquest enllaç. El proper número es podrà aconseguir amb el diari del dia 28 de desembre.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s