Sèrie «Bojos pel futbol», de l’editorial Baula

 


llops

 

Bojos pel futbol” és una sèrie publicada per l’editorial Baula. La seva autora és Frauke Nahrgang, i estan il·lustrats per Betina Gotzen-Beek. Enquadernats en cartoné, amb un format de 155 x 220 mm, els volums fins ara publicats tenen un número de pàgines que varia entre les 136 i les 152.

A la pàgina web de l’editorial Baula trobem la següent explicació en relació amb la sèrie, que està destinada als nens a partir de 10 anys:

“Els protagonistes d’aquesta col·lecció són una colla d’amics que fan un equip, Els Llops, amb el qual jugaran campionats de futbol 7 i de futbol sala, tant en competició interescolar com en competició regional. Saben que, per damunt de tot, és un joc d’equip i que, encara que la rivalitat amb altres equips sovint és forta, el fair play no es pot perdre mai. Entenent l’esport com a camp metafòric de la vida personal, aquesta col·lecció serveix per parlar tant de les dificultats com del millor que hi ha en les relacions humanes.”

També, a les pàgines interiors dels llibres, trobem la següent descripció:

“Els companys de la nova escola d’en Frank juguen en dos equips: els Llops o els Tigres. I són camarades o rivals, segons si els partits que disputen són de Copa, de Lliga o elTorneig Escolar. Però, sobretot, són amics, i s’enfronten junts als reptes que els planteja la seva situació familiar i personal.

Una sèrie que destaca el millor que té el futbol: la solidaritat, l’ajuda mútua i la no discriminació ni de sexes ni d’ètnies entre els esportistes”.

SERIE BOJOS PEL FUTBOL

La col·lecció, en la seva edició en llengua castellana, està editada per Edelvives, i val a dir que mentre a la pàgina web de la versió catalana editada per Baula només consten 6 volums, a la versió castellana, editada per Edelvives, en consten 8.

Els vuit volums publicats tenen com a particularitat el fet que la portada de cadascun d’ells és una samarreta d’un equip diferent amb el dorsal indicant el número de volum.

 

IMG_20141204_0002

bojos futbol

 

Una magnífica sèrie en la que com deia al començament es dóna el màxim protagonisme a l’amistat, el joc net o la solidaritat, entre molts altres valors.

2 comentarios en “Sèrie «Bojos pel futbol», de l’editorial Baula

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s